Su ostukorv on hetkel tühi!
TÜÜP: Rosé vahuvein
VIINAMARJASORT: 90% Pinot Noir, 5% Chardonnay, 5% Pinot Grigio
TEHNILINE INFORMATSIOON: alkohol – 11,5%, happesus 5.7 %, suhkur – 0 g/l
TOOTJA: Ceschin Giulio di Ceschin Maurilio on Itaalias Prosecco piirkonnas San Pietro Di Felettos asuv
piirkonna vanimaid veinimaju, asutatud 1884.aastal.
Web: www.ceschingiulio.it
TOOTMINE: Elegantne rose vein on valmistatud septembri keskel käsitsi korjatud viinamarjadest. Veini
kääritatakse looduslike pärmidega 200 päeva.
Selle veini eristab teistest rose veinidest jateeb eriti ihaldatuks valmistusprotsess nimega „Col Fondo“-
Pärast käärimist villitakse vein ilma filtreerimata koos peene pärmisettega, mistõttu vein valmib pudelis
mõnda aega edasi.
Vein on 100 % naturaalne, selle tootmisel ei ole kasutatud sulfiteid ega lisatud mingeid muid kunstlikke
lisaaineid. Viinamarjad on kasvatatud biodünaamilises tootmises ehk siis ilma keemiliste väetiste ja
kahjuritõrjevahenditeta, viinamarjavälju ei niisutata kunstlikult, saak kasvab ainult loodusliku niiskuse
baasil ehk dry farming meetodil. 100% sulfite-free null suhkrut.
OMADUSED: Väga elegantne kahvatu lõheroosa värv.
Vein on kerge ja võluv, metsmaasikahõnguga ja pikalt püsiva peene mulliga. San Pietro di Feletto veinidele
iseloomulik rohke mereline mineraalsus on hästi tasakaalustatud ning nii maitses kui aroomis on
rikkalikult mitmesuguste punaste marjade, eriti maasikate, vaarikate, jõhvikate ja punaste sõstarde
aistinguid. 100% sulfite-free ja zero sugar
Ceschin Giulio Rose Brut Nature Col Fondo sobib suurepäraselt koorikloomade ja lõhe eelroogadega, aga
ka kergete kreemsuupistete, õrna vahukoorekoogiga või ka nautimiseks iseseisvalt.
Vein on valmistatud Col Fondo tehnikaga (mis tähendab laagerdumist pärmisettel), mis lisab maitsele
keerukust.
Parim serveerimistemperatuur jahutatult 3–6 °C juures
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.