Su ostukorv on hetkel tühi!
TÜÜP: valge vein
VIINAMARJASORT: Manzoni Bianco, Pinot Bianco, Chardonnay, Riesling Renano
TEHNILINE INFORMATSIOON: alkohol – 13,5%, happesus – 5,7 g/l, suhkur – 0 g/l
TOOTJA: Ceschin Giulio di Ceschin Maurilio on Itaalias Prosecco piirkonnas San Pietro Di Felettos asuv
piirkonna vanimaid veinimaju, asutatud 1884.aastal.
Web: www.ceschingiulio.it
TOOTMINE: ICOS pärineb väikesest Colli di Conegliano apellatsioonist, kus on vaid käputäis veinitehaseid.
4 viinamarjasorti kasvavad samas viinamarjaistanduses vaheldumisi ridades, et kogu saak oleks kasvanud
samasugustes tingimustes. Viinamarjad korjatakse käsitsi oktoobri keskel ja jäetakse enne kääritamist
paar kuud päikese käes kuivama. Seejärel laagerdub vein paar kuud suurtes tammevaatides.
100 % naturaalne vein, kus viinamarjade kasvatamisel ja veini tootmisel ei ole kasutatud keemilisi vaetisi
ega kahjuritorjevahendeid, sulfiite ega lisatud mingeid muid keemilisi ja kunstlikke lisaaineid. Viinamarjad
on kasvatatud biodünaamilises tootmises ja dry farming meetodil ehk siis viinamarjavälju ei niisutata
kunstlikult, saak kasvab ainult loodusliku niiskuse baasil, mis toob eriti hästi esile paikkonna terroir’ mõju.
OMADUSED: Sellel erakordselt komplekssel veinil on värske õrnade lillede ja küpsete troopiliste
puuviljade aroom. Melon, mango ja kuivatatud ananass on põimunud mee nootidega. Suus on veinil
värske happesus, õline tekstuur ja meeldiv järelmaitse, millele lisandub kerge laimimaitse. 100% sulfite-
free ja zero sugar
See on ideaalne lisand eelroogadele ja mereandidele nagu homaar, vahid, langustid.
Meie kliimas sobib eriti hasti roogadega, milles on korraga rasvasust ja magusust ning krobedat struktuuri
– grillitud angerjas brioschi ja meemarinaadis kurgiga, krõbe seakõht, pekingi part, teraviljatoidud nagu
orsotto/odratangud, jne.
SERVEERIMINE: Parim nautida temperatuuri 3–6 °C
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.