Image Alt

Pood

ESTREMO BRUT NATURE COL FONDO IMPERIAL CUVEE DE BERNARDIN VINO SPUMANTE MILLESIMATO

35,00  sis. KM

4 laos

Kogus
x
Kategooria:

Kirjeldus

TÜÜP: Vahuvein

VIINAMARJASORT: 90% Pinot Noir, 10% Chardonnay

TEHNILINE INFORMATSIOON: alkohol – 12,5%, happesus – 5,7%, suhkur – 0 g/l

TOOTJA: Ceschin Giulio di Ceschin Maurilio on Itaalias Prosecco piirkonnas San Pietro Di Felettos asuv

piirkonna vanimaid veinimaju, asutatud 1884.aastal.

Web: www.ceschingiulio.it

TOOTMINE: Estremo Brut Nature Col Fondo on valmistatud septembri keskel käsitsi korjatud

viinamarjadest. Veini kääritatakse looduslike pärmidega 10 kuud.

Selle veini eristab ja ihaldatuks teeb protsess nimega „Col Fondo”. Pärast kääritamist villitakse vein

pudelisse filtreerimata, koos peene pärmisettega, mis sadestub pudeli põhja ja toimib veel edasi pudelis,

lisades veinile erilise maitsenüansI.

Selle veini tarvis viinamarjade kasvatamisel ja veini tootmisel ei ole kasutatud keemilisi väetisi ega

kahjuritõrjevahendeid, ei ole lisatud kunstlikke lisaaineid. Viinamarjad on kasvatatud biodünaamilises

tootmises ja dry farming meetodil ehk siis viinamarjavälju ei niisutata kunstlikult, saak kasvab ainult

loodusliku niiskuse baasil, mis toob eriti hästi esile paikkonna terroir’ mõju.

OMADUSED: Väga õrnalt hägune vein, millel on vaevutajutav sidrunkollane värvus.

Maitse on täiuslikult ümar ja tasakaalustatud, õrnade akaatsia ja leedriõie aroomidega, võludes oma

värske pirni, laimi ja küpse rohelise aprikoosiga maitsete kombinatsiooniga, mida täiendavad kriidised

mineraalsed noodid. Delikaatse peene kerge mulliga. 100% sulfite-free ja null suhkrut,

Estremo Brut Nature Col Fondo sobib ideaalselt eelroogade ja külmade suupistetega. Pole paremat

valikut, kui keskmise laagerdusega kitsejuust või Parma prosciutto värske rukola, oliiviõli tilga, värskelt

pressitud sidrunimahla, värskete viigimarjade, papaia ja marjadega. See vein sobib suurepäraselt aga ka

soojade munaroogade, koorekastmes linnuliha ja polentaga ehk siis -fantastiline lisand brunchile. Parim

nautida temperatuuril 3–6 °C.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “ESTREMO BRUT NATURE COL FONDO IMPERIAL CUVEE DE BERNARDIN VINO SPUMANTE MILLESIMATO”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga