Su ostukorv on hetkel tühi!
TÜÜP: vahuvein
VIINAMARJASORTI: piirkonna valged viinamarjad
TEHNILINE INFORMATSIOON: alkohol – 11%, happesus – 5,7%, suhkur – 0 g/l
TOOTMINE: Meie ESTREMO PAS DOSE valmistamiseks kasutame Martinotti meetodit. Viinamarjad korjatakse käsitsi septembri keskel ja jäetakse 150 päevaks autoklaavi käärima ilma purustamata. Suhkrut ega keemilisi lisandeid pole lisatud.
DEGUSTATSIOONIMÄRKUSED: See on kerge kahvatu sidrunivärvi vahuvein. Sellel on õrnad lillelised akaatsia ja leedriõie aroomid ning küpsete roheliste puuviljade maitsed nagu õun, laim, ploom ja pirn. See on ideaalne aperitiiv ja lisand liha- ja mereandide eelroogadele. Parim nautida temperatuuril 3–6 °C.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.