Su ostukorv on hetkel tühi!
TÜÜP: Vahuvein
VIINAMARJASORTI: 90% Pinot Noir, 5% Chardonnay, 5% Pinot Grigio
TEHNILINE INFORMATSIOON: alkohol – 12,5%, happesus – 5,7%, suhkur – 0 g/l
TOOTMINE: See vein on valmistatud septembri keskel käsitsi korjatud viinamarjadest. Veini kääritatakse looduslike pärmidega 10 kuud. Selle veini eristab ja ihaldatuks teeb protsess nimega „Col Fondo“. Pärast kääritamist villitakse vein koos peene settel oleva settel. See sete koosneb settinud pärmidest, mida ei eemaldata risustamise teel. Ei ole lisatud sulfiite ega kunstlikke lisaaineid.
DEGUTSEERINÕUSED: Kergelt hägune vein, millel on vaevu tajutav sidrunkollane värvus. Täiuslikult ümar ja tasakaalustatud, õrnade akaatsia ja leedriõie aroomidega, võlub see oma värske pirni, laimi ja küpse rohelise aprikoosiga maitsete kombinatsiooniga, mida täiendavad kriidised mineraalsed noodid. See vein sobib ideaalselt eelroogade ja külmade suupistetega. Pole paremat valikut kui keskmise laagerdusega kitsejuust. Või Parma prosciutto värske rukola, oliiviõli tilga, värskelt pressitud sidrunimahla, värskete viigimarjade, papaia ja marjadega. See sobib suurepäraselt ka soojade munaroogade, koorekastmes linnuliha ja polentaga. Parim nautida temperatuuril 3–6 °C.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.