Su ostukorv on hetkel tühi!
TÜÜP: vahuvein
VIINAMARJASORT: Glera 100 %
TEHNILINE INFORMATSIOON: alkohol – 11%, happesus – 5,7%, suhkur – 0 g/l
TOOTJA: Ceschin Giulio di Ceschin Maurilio on Itaalias Prosecco piirkonnas San Pietro Di Felettos asuv
piirkonna vanimaid veinimaju, asutatud 1884.aastal.
Web: www.ceschingiulio.it
TOOTMINE: Estremoa Pas Dose valmistamisel kasutame Martinotti meetodit. Viinamarjad korjatakse
käsitsi septembri keskel ja jäetakse 150 päevaks autoklaavi käärima ilma purustamata ning ilma mingite
lisanditeta. Käärimine toimub kuni kogu looduslik suhkur on ära kasutatud.
Estremo Pas Dose viinamarjade kasvatamisel ja veini tootmisel ei ole kasutatud keemilisi vaetisi ega
kahjuritorjevahendeid, ega lisatud kunstlikke lisaaineid. Viinamarjad on kasvatatud biodünaamilises
tootmises ja dry farming meetodil ehk siis viinamarjavälju ei niisutata kunstlikult, saak kasvab ainult
loodusliku niiskuse baasil, mis toob eriti hästi esile paikkonna terroir’ mõju.
OMADUSED: Kerge kahvatu sidrunivärvi peene mulligan vahuveinil on õrnad lillelised akaatsia ja
leedriõie aroomid ning küpsete roheliste puuviljade maitsed nagu õun, laim, ploom ja pirn.
Estremo Pas Dose on ideaalne aperitiiv ja lisand liha- ja mereandide eelroogadele nagu Itaalia singid,
mereannid, samuti soojad munaroad nagu scrambled eggs brioschi ja arugulaga.
Parim nautida temperatuuril 3–6 °C.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.